AGENDA

FEEST BIJ GRAND CAFÉ KLINKER

ONZE AGENDA

Je kunt bij ons niet alleen lekker eten, maar we hebben ook regelmatig evenementen op de agenda staan. Denk daarbij aan een themafeest of een speciale avond. Bekijk in de agenda hieronder welke evenementen en arrangementen er georganiseerd worden.

Mocht je zelf een evenement of activiteit willen organiseren, dan kan dat uiteraard ook! Bekijk onze pagina ‘arrangementen’ voor meer informatie. 

kilnker

Aanschuif-tafel

9 november 2023

We lanceren ons allernieuwste concept: De Aanschuiftafel! 🎉 Schuif gezellig aan voor een heerlijke maaltijd, bereid door onze chefs, voor slechts 10 euro per persoon (excl. drankjes). Een perfecte gelegenheid om samen te genieten van lekker eten en goed gezelschap.

starten tussen 18:00 en 19:00

Reserveren is handig, maar geen zorgen, je kunt ook binnenlopen en plaatsnemen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij op deze allereerste editie van De Gezellige Tafel en maak van deze avond een smaakvolle herinnering!

€ 10,- per persoon

HIgh wine

2023

Geniet van mooie wijnen geserveerd met heerlijke kleine gerechten.

Wil je genieten van mooie wijnen? Speciaal voor de High Wine hebben we een combinatie gemaakt van mooie wijnen en heerlijk bijpassende kleine gerechten. In vijf rondes krijg je vijf verschillende wijnen speciaal uitgezocht bij de geserveerde gerechten. 

€ 45,- per persoon