MENU

PROEF HET VERSCHIL

VERS BEREID MET LOKALE PRODUCTEN

Vlees, vis, melk, het komt overal vandaan. Toch zijn we bewust bezig met waar we onze producten vandaan halen. Dit proberen wij zoveel mogelijk dichtbij huis te houden. En dat proef je! 

LUNCH MENU

BROOD

Keuze uit landbrood bruin of maisbrood

GARNALENKROKETTEN  10

thaise dip

TOSTI  4.50

ham / kaas / ham & kaas

UITSMIJTER  9.50

ham / kaas / ham & kaas

RUNDERCARPACCIO  9.50

parmezaan | pesto | pittenmix | rucola | balsamico

VITELLO TONNATO  8.50

dungesneden kalfsmuis | tonijnmayo | kappertjes

TWEE KROKETTEN  8

van Dobben kroketten | mosterd

TONIJNSALADE  10.50

tonijn | rode ui | appel | bieslook

CLUB SANDWICH CARPACCIO  10.50

rundercarpaccio | pesto | rucola | balsamico

CLUB SANDWICH KIP  10.50

kip | bacon | tomaat | sla

SALADE

SALADE GEITENKAAS  11.50
vegetarisch

gebrande geitenkaas | truffelhoning | walnoten

Lunch wordt geserveerd tot 15:00

Vraag ook eens naar onze high tea, beer of wine arrangementen. Deze zijn vanaf 2 personen en minimaal 1 dag vooraf te reserveren. 

Allergieën, voedsel intolerantie of een speciaal dieet? Meld het ons.

DINER MENU

VOORGERECHTEN

BROODJE MET SMEERSEL  5
RUNDERCARPACCIO  11.50

parmezaan | pesto | pittenmix | gemengde sla | balsamico

STEAK TARTAAR  14.50

truffelmayo | ui | augurk | kappertjes | gepekeld eigeel

UIENSOEP  8

met brood

SALADE GEITENKAAS  11.50
vegetarisch

gebrande geitenkaas | truffelhoning | walnoten

SALADE CARPACCIO  15.50

rundercarpaccio | truffelmayo | pittenmix | rucola | balsamico

GAMBA’S PIRI PIRI  11.50

met brood

VOOR DE JONGE ETER

KINDERMENU SATÉ  9.50

kipsaté stokje | friet | sla | appelmoes

KINDERMENU SPARERIBS  9.50

kidsribje | friet | sla | appelmoes

KINDERMENU FRIKANDEL  9.50

echte Hollandse frikandel | friet | sla | appelmoes

PANNENKOEK  8.50

poedersuiker | stroop

HOOFDGERECHT

RIB EYE  24.50

rode wijn-truffel-honingsaus | sous-vide gegaarde bospeen | mousseline met knoflook

OSSENHAAS MEDAILLONS  25.50

beurre noisette met mosterd | gerookte courgette |  mousseline met knoflook

KIPSATÉ  19.50

huis gemarineerd | atjar | kroepoek | satésaus

SPARERIBS HOT OR SWEET  18.50

salade | sausjes

FLATBREAD  14.50
vegetarisch

gorgonzola | spinazie | ricotta-cream | thaise dip

RISOTTO  20.50
vegetarisch

bospaddenstoelen | gedroogde parmezaan

KABELJAUW  21.50

ratatouille | kruidenmousseline | basilicumsaus

ZEEBAARS  24.50

geroosterde sesamsaus | bospaddenstoelen risotto | crème fraiche van paprika

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met het beschreven garnituur en een bakje friet. 

BIJGERECHTEN

FRIET  4.50
SALADE  4.50
GROENTE VAN HET SEIZOEN  4.50
RODE WIJN-TRUFFEL-HONINGSAUS  3
BEURRE NOISETTE MET MOSTERD  3

DESSERTS

CHEESECAKE  9.50

witte chocolade cheesecake | fruitgel

DAME BLANCHE  9.50

2 bollen vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom

SCROPPINO  8.50

scroppino van mango passievrucht

PANNA COTTA  9.50

aardbeien pannacota | pesto van mint

HUISGEMAAKTE BONBON  1.50

bonbon uit eigen keuken