MENU

PROEF HET VERSCHIL

VERS BEREID MET LOKALE PRODUCTEN

Vlees, vis, melk, het komt overal vandaan. Toch zijn we bewust bezig met waar we onze producten vandaan halen. Dit proberen wij zoveel mogelijk dichtbij huis te houden. En dat proef je! 

LUNCH MENU

BROOD

Keuze uit landbrood bruin of maisbrood

GARNALENKROKETTEN  10

thaise dip

TOSTI  5

ham / kaas / ham & kaas

UITSMIJTER  9.5

ham / kaas / ham & kaas

RUNDERCARPACCIO  9.5

parmezaan | pesto | pittenmix | rucola | balsamico

VITELLO TONNATO  8.5

dungesneden kalfsmuis | tonijnmayo | kappertjes

TWEE KROKETTEN  8

van Dobben kroketten | mosterd

TONIJNSALADE  10.50

tonijn | rode ui | appel | bieslook

CLUB SANDWICH CARPACCIO  10.50

rundercarpaccio | pesto | rucola | balsamico

CLUB SANDWICH KIP  10.50

kip | bacon | tomaat | sla

SALADE

SALADE GEITENKAAS  11.5
vegetarisch

gebrande geitenkaas | truffelhoning | walnoten

Lunch wordt geserveerd tot 15:00

Vraag ook eens naar onze high tea, beer of wine arrangementen. Deze zijn vanaf 2 personen en minimaal 1 dag vooraf te reserveren. 

Allergieën, voedsel intolerantie of een speciaal dieet? Meld het ons.

DINER MENU

VOORGERECHTEN

BROODJE MET SMEERSEL  5.5
UIENSOEP  8.5

met brood

SOEP VAN DE DAG  dagprijs
RUNDERCARPACCIO  12.5

parmezaan | pesto | pittenmix | rucola | balsamico

STREET TACO 14.5

runderstoof rilette | ingelegde rode kool | sesammayo

BURRATA (vegetarisch) 11.5

carpaccio van tomaat | gefrituurde olijf | pesto | spinazie | balsamico

ZALMTARTAAR  12.5

yuzu boter | zoetzure gebrande komkommer | sesamcrouton

 

VOOR DE JONGE ETER

KINDERMENU SATÉ  9.5

kipsaté stokje | friet | sla | appelmoes

KINDERMENU SPARERIBS  9.5

kidsribje | friet | sla | appelmoes

KINDERMENU FRIKANDEL  9.5

echte Hollandse frikandel | friet | sla | appelmoes

PANNENKOEK  8.5

poedersuiker | stroop

HOOFDGERECHT

KIPSATÉ | XL saté  19.5 | 25

huis gemarineerd | atjar | kroepoek | satésaus

SPARERIBS HOT OR SWEET  20

salade | sausjes

RUNDER BAVETTE  24.5

sousvide gegaarde winterwortel | pompoencrème | crumble van pistach en popcorn | beurre noisette met mosterd

(VARKENS)BUIKSPEK  21.5

bimi | radijs | polenta | five-spices saus

KAASFONDUE 23.5

brood | groente | chorizo

FLATBREAD SERRANOHAM  18.5
ook vegetarisch verkrijgbaar

serranoham | gorgonzola | spinazie | ricotta-cream | thaise dip

SALADE CARPACCIO  16.5

rundercarpaccio | trufffelmayo | pittenmix | rucola | balsamico

ZEEBAARS 23

bospaddenstoelenrisotto | gepofte cherrytomaat | saus van gepofte knoflook | parmezaan crisp

KABELJAUW 29.5

rouleau van spitskool | bietencréme | polenta | venkelsaus

De hoofdgerechten worden geserveerd met het beschreven garnituur. 

BIJGERECHTEN

FRIET  4.5
ZOETE AARDAPPEL FRIET  5.5
 
SALADE  4.5
GROENTE VAN HET SEIZOEN  4.5
RODE WIJN-TRUFFEL-HONINGSAUS  3
BEURRE NOISETTE MET MOSTERD  3

DESSERTS

MANGOCHEESECAKE  9.5

kokosijs | crumble | fruit

DAME BLANCHE  9.5

2 bollen vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom

SCROPPINO  8.5

watermeloen- & vanille-ijs | vodka | prosecco

CREMA CATALANA 9.5

bloedsinaasappelijs | crumble | fruit | meringue | slagroom

HUISGEMAAKTE BONBON  1.5

bonbon uit eigen keuken