Telefoonnummer: 075 687 7771
MENU
PROEF HET VERSCHIL
VERS BEREID MET LIEFDE EN PASSIE
Vlees, vis, melk, het komt overal vandaan. Toch zijn we bewust bezig met waar we onze producten vandaan halen. Alleen waar de kwaliteit het best is, halen wij onze producten en dat proef je!
WIJ SERVEREN MOMENTEEL NAAST DE KAART:
Chefs Special voorgerecht:
HUISGEROOKTE ZALM 13,50
Komkommer | kappertjes, crème fraiche | sjalot | rucola | crouton
hoofdgerechten
Chefs MEAT Special:
PARELHOENFILET 24,50
Gekarameliseerde witlof | prei | truffel aardappel mousseline | honing mosterdsaus
Chefs FISH Special:
ZALMFILET 25,50
Aardappel mousseline | bimi | dille | beurre Blanc | roseval chips
ZEEBAARS 27.50
Risotto| venkel | bospeen| citroen | groene kruiden olie
Chefs DESSERT Special:
KOUDE SABAYON 10,50
frambozenijs | roodfruit | meringue
DINER MENU
VOORGERECHTEN
BROODPLANKJE 6,50
met smeersels
KNOFLOOKBROOD (huisgemaakt) 7,50
aioli
Optie met kaas, meerprijs 1.50
CARPACCIO RUNDVLEES 14,50
rucola | pittenmix | cherrytomaatjes | pesto | Parmezaanse kaas
STEAK TARTAAR 14,50
kwartelei | cornichons | croutons | truffelmayo | rucola | Parmezaanse kaas
GAMBA PIRI PIRI 13,50
rode peper | knoflook | broodje
CHEFS SPECIAL VOORGERECHT dagprijs
altijd een wisselend voorgerecht speciaal van onze chef
Tartelette van geitenkaas 13,50
vijgen | rucola | mosterdkaviaar | honing-tijmsaus | zoetzure komkommer
PROEVERIJ DE KLINKER 15,50(pp)
mix van verschillende voorgerechten op de kaart, samengesteld door de chef.
soepen en salades
UIENSOEP 8,50
SOEP VAN ‘T MOMENT 8,50
wisselend, vraag aan onze bediening
SALADE RUNDERCARPACCIO 15,50
SALADE ZALMCARPACCIO 16,50
*Salades zijn ook als hoofdgerecht te bestellen. Meerprijs 5,00
VOOR DE kids
KINDERMENU SATÉ/SPARERIBS/FRIKANDEL/KIPNUGGETS 10,50
friet | sla | appelmoes
PANNENKOEK 8,50
poedersuiker | stroop
HOOFDGERECHT
De hoofdgerechten worden geserveerd met het beschreven garnituur, tenzij anders vermeld.
KIPSATÉ 21,50 | 25,50
huis gemarineerd | atjar | kroepoek | satésaus
SPARERIBS ZOET OF HEET 24,50 | 28,50
salade | friet | sausjes
CHEFS MEAT CHOICE dagprijs
altijd een wisselend vleesgerecht speciaal van onze chef
PRESA IBERICO 29,50
little gem van de bbq | polenta | shiitake | romescosaus
OSSENHAAS TOURNEDOS 38,50
groene asperges | gepofte cherrytomaat | morillesaus | roseval aardappel
RUNDER RIB-EYE 31,50
geroosterde mais | chimichurry | wortel | La ratte-aardappel
CHEFS FISH CHOICE dagprijs
altijd een wisselend visgerecht speciaal van onze chef
PADDENSTOELENRAVIOLI (V) 24,50
huisgemaakt | truffelroomsaus | salie | paddenstoelen | rucola | Parmezaanse kaas
CHEF’S VLEESPLANK (VANAF 2 PERSONEN) 34,00 pp
wisselend, zie bord of vraag aan onze bediening
BIJGERECHTEN
FRIET 5,00
TRUFFEL PARMEZAANSE KAAS FRIET 7,00
ZOETE AARDAPPEL FRIET 7,00
SALADE 5,00
GROENTE VAN HET SEIZOEN 5,00
DESSERTS
DAME BLANCHE 10,50
vanille-ijs | chocoladesaus | crumble | slagroom
SCROPPINO MANGO-PASSIEVRUCHT 10,50
mango | vanille-ijs | | vodka | munt
CHEESECAKE (WISSELENDE SMAAK) 10,50
slagroom | bosvruchtensaus | fruit | vanille-ijs
WARME GEVULDE APPEL 10,50
vulling van spijs | vanillesaus | bladerdeeg | kaneelijs
BROODJE IJS 10,50
caramelijs | caramelsaus | stroopwafelcrumble
KAASPLATEAU p.p 14, 50
wisselende kazen | vijgencompote | kletenbrood
CHEFS DESSERT dagprijs
altijd een wisseld dessert speciaal van onze chef
HUISGEMAAKTE BONBON 2,00
bonbon uit eigen keuken
