PROEF HET VERSCHIL

VERS BEREID MET LIEFDE EN PASSIE

Vlees, vis, melk, het komt overal vandaan. Toch zijn we bewust bezig met waar we onze producten vandaan halen. Alleen waar de kwaliteit het best is, halen wij onze producten en dat proef je! 

WIJ SERVEREN MOMENTEEL NAAST DE KAART:

Chefs Special voorgerecht:

Tonijn carpaccio 15,50

Op een pappadum| snackkomkommer| wasabi kaviaar | zeewier chips | Radijs| avocado crème

hoofdgerechten

Chefs MEAT Special:
DIAMANTHAAS     28,50

groene asperges | zoete aardappel | gepofte cherrytomaat | madeirasaus

Chefs FISH Special:
ROODBAARS     27,50

parelcouscous | aubergine kaviaar | bosui | witte wijnsaus | roseval chips

DORADEFILET     26.50

safraanrisotto | gebrande prei | bospeen | beurre blanc

Chefs DESSERT Special:
Broodje ijs 10,50

Brioche bol  | karamelijs | stroopwafelkruimel | karamelsaus

DINER MENU

VOORGERECHTEN

BROODPLANKJE     6,50

met smeersels

KNOFLOOKBROOD (huisgemaakt)     7,50

aioli
Optie met kaas, meerprijs 1.50

CARPACCIO RUNDVLEES     14,50

rucola | pittenmix | cherrytomaatjes | pesto | Parmezaanse kaas

STEAK TARTAAR      14,50

eidooier | kappertjes | crouton | truffelmayo | rucola | Parmezaanse kaas

GAMBA PIRI PIRI     14,50

rode peper | knoflook | broodje

CHEFS SPECIAL VOORGERECHT     dagprijs

altijd een wisselend voorgerecht speciaal van onze chef

PULLED OESTERZWAM    12,50
bao bun | rucola | gerookte yoghurtsaus | rode ui | zoetzure komkommer
 
PROEVERIJ DE KLINKER              15,50(pp)

mix van verschillende voorgerechten op de kaart, samengesteld door de chef. 

soepen en salades

UIENSOEP       8,50
gegratineerd met kaas
 
SOEP VAN ‘T MOMENT        8,50

wisselend, vraag aan onze bediening

SALADE RUNDERCARPACCIO         15,50
mesclun | tomaat | rode ui | Parmezaanse kaas | pesto | pittenmix
 
SALADE ZALMCARPACCIO      16,50
mesclun | avocado crème | rode ui | cashewnoten
 
*Salades zijn ook als hoofdgerecht te bestellen. Meerprijs 5,00
 

VOOR DE kids

KINDERMENU SATÉ/SPARERIBS/FRIKANDEL/KIPNUGGETS   10,50

friet | sla | appelmoes

PANNENKOEK     8,50

poedersuiker | stroop 

HOOFDGERECHT

De hoofdgerechten worden geserveerd met het beschreven garnituur, tenzij anders vermeld. 

KIPSATÉ          21,50 | 25,50

huis gemarineerd | atjar | kroepoek | satésaus

SPARERIBS ZOET OF HEET  24,50 | 28,50

salade | friet | sausjes

CHEFS MEAT CHOICE        dagprijs

altijd een wisselend vleesgerecht speciaal van onze chef

IBERICO RIB-EYE       25,50
geroosterde wortel | kastanje champignons | aardappelmousseline | sinaasappel-limon-pepersaus
RUNDERSTEAK       32,00
sugersnaps | paddenstoelen | hasselback aardappel | rodewijn-dragonsaus
Optie met gamba’s. Meerprijs 4,50
 
CHEFS FISH CHOICE       dagprijs

altijd een wisselend visgerecht speciaal van onze chef

PADDENSTOELEN-TRUFFELRISOTTO (V)       22,50

kingboleet | schuim van Parmezaan | rucola

CHEF’S VLEESPLANK (VANAF 2 PERSONEN)  34,00 pp

wisselend, zie bord of vraag aan onze bediening

BIJGERECHTEN

FRIET       5,00
TRUFFEL PARMEZAANSE KAAS FRIET   6,50
 
 
ZOETE AARDAPPEL FRIET      6,50
 
SALADE        5,00
GROENTE VAN HET SEIZOEN       5,00
 

DESSERTS

DAME BLANCHE       10,50

vanille-ijs | chocoladesaus | crumble | slagroom

SCROPPINO MANGO               10,50

mango | vanille-ijs | | vodka | munt

CHEESECAKE (WISSELENDE SMAAK)  10,50

slagroom | aardbeiensaus | fruit | aardbeienroomijs

KAASPLATEAU       p.p 14,50

wisselende kazen | vijgencompote | kletenbrood

CHEFS DESSERT      dagprijs

altijd een wisseld dessert speciaal van onze chef

HUISGEMAAKTE BONBON       2,00

bonbon uit eigen keuken